Menu

O nama

Plesna bajkovnica novootvoreni je obrt za čuvanje djece i poduku nastao kao plod dugogodišnjeg pedagoškog rada s djecom.

Dadilja

Brigu o vašoj djeci vodi profesionalna i educirana dadilja koja je ujedno i profesorica hrvatskoga jezika te dugogodišnja voditeljica tečajeva ritmike i plesa za djecu.

Profesionalno znanje i iskustvo te ljubav prema bajkama i pričama, plesu i djeci objedinjeni su u usluzi čuvanja djece obogaćenoj dodatnim sadržajima koji potiču govorno-jezični i senzomotorički razvoj djeteta. Istovremeno oni otvaraju vrata dječje mašte i neiscrpnog stvaralačkog izražavanja, ali i neumornog istraživačkog duha u otkrivanju svijeta koji nas okružuje, te u konačnici omogućuju cjelovit i harmoničan razvoj djece.


Prostor

Plesna bajkovnica smještena je u obiteljskoj kući, u prostoru koji je novouređen i potpuno opremljen za cjelodnevni boravak do šestero djece. Bogato je opremljena didaktikom, slikovnicama i igračkama te velikim ogledalima na izvlačenje za dramske, plesne i druge aktivnosti. Za boravak na otvorenom Plesna bajkovnica raspolaže ograđenim dvorištem s bajkovitom dječjom vrtnom kućicom, a u neposrednoj blizini nalazi se i park s ograđenim igralištem.


Mala skupina djece

Sve ponuđene usluge čuvanja djece i poduke ostvaruju se ili individualno ili u maloj skupini do najviše šestero djece što omogućuje toplu obiteljsku atmosferu i individualni pristup svakom djetetu, ali i radost druženja.


Prehrana

Vodimo računa da prehrana bude zdrava i raznolika bez štetnih dodataka te za 8-satno čuvanje nudimo djeci 4 obroka, a za kraće čuvanje (3 sata) užinu.


Sadržaji

8-satna skrb o djeci obogaćena je svakodnevno bajkama i plesnim sadržajima, ali i svim ostalim kreativnim i poticajnim sadržajima prilagođenim dobi djeteta. Tijekom dana zastupljene su i izmjenjuju se strukturirane aktivnosti i slobodna igra kao neophodan i najprirodniji način učenja djeteta. Mlađima je osiguran i miran prostor za popodnevni odmor.